Tracking Link Bitcoin opnames

Door in het hoofdmenu te klikken op 'Opnames' wordt er een pagina getoond met alle historische opnames. Helemaal rechts in de tabel staat een knopje met de naam 'Track' en indien hierop wordt geklikt wordt de bitcoin transactie in een nieuw tabblad getoond. Er wordt een tabel getoond met heel veel informatie zoals het bedrag en waar de bitcoins heengegaan zijn, maar het veld Confirmations geeft aan of de transactie al goed in de Blockchain is verwerkt. Hoe meer hoe beter!