Om je geld op te nemen moet je eerst de bitcoins verkopen. Om de bitcoins te verkopen moet je op het dashboard naast BTC (bitcoin) op 'verkopen' klikken. Het kan dat je een beetje naar beneden moet scrollen om dit te zien. Nadat de bitcoins verkocht zijn kun je op het dashboard naast Knaken Token op 'opnemen' klikken. Hier kun je je geld naar je bankrekening laten storten. Om je geld op te nemen moet je wel een geverifieerd account hebben.