Hoe gebruik in Knaken Tokens om een aankoop te doen?

Gewijzigd op Mon, 28 Dec 2020 om 03:22 PM

Als u ingelogd bent kunt u naast 'bitcoin' (of een andere crypto) klikken op 'kopen'.
Vervolgens ziet u een pop-up waarin u kunt invullen hoeveel crypto u wilt kopen. Boven de betaalmethode kunt u het vakje met 'Gebruik Knaken Token' aanvinken om uw euro saldo te gebruiken. U kunt geen Knaken Tokens gebruiken als het aankoop bedrag groter is dan uw Knaken Token saldo.