Wallets

Gewijzigd op Tue, 23 Jun 2020 om 03:24 PM

Op de wallet pagina zie je een overzicht van alle crypto die je in je bezit hebt. Je kunt hier crypto versturen en storten. Ook kun je hier geld opnemen en storten. Dit werkt hetzelfde als op het dashboard.

Om crypto te storten kun je naast de desbetreffende crypto op 'Storten' klikken. De eerste keer dat je dit doet verschijnt er een knop met 'Genereer adres'. Als je hier op klikt verschijnt er na een aantal seconden een wallet adres. Dit hoeft alleen de eerste keer, de volgende staat het adres er meteen nadat je op 'Storten' klikt. Dit wallet adres kun je invullen in je privé wallet om het op je Knaken account te storten.